SELAMAT DATANG ! thnx cz sudi ziarah ke BLOG CIK WAWA ! kalu korg rase nk suruh CIKWAWA follow korg alek , juz tinggal an TAPAKKAKIBUSUK korg kt SHOUTBOX cikwawa ! DON'T WORRY ! CIKWAWA kt cini mengamalkan PLEZ FOLLOW ME BACK ! so , tayah risau2 ye ... CIKWAWA akn follow korang balek ! TAPI ! korg kene follow CIKWAWA gk ! TIADAPAKSAAN ! PEACE ! ENJOY ! BEST VIEW :GOOGLE CROME

Selasa, 25 Oktober 2011

PAKWE KAU , PAKWE AKU JUGA !celoteh cikwawa :)

AWESOME PINK FERRARI GUA !

halu2 ... pg RABU yg amat mengantuk ... ok ... tros pade tajuk antry kite ary nie !

PAKWE KAU , PAKWE AKU JUGA ! 

pena alami mcm nie ? biasenye BFF ar ... kadang2 uh kite nan BFF kite un ta tau yg kite berkongsi pakwe ...
so ? sa;a siape ? perempuan juga ke ?? wawa rase tak ... kite mane tau an ... kalu la kite tau tu BOYPREN bff kite , takkan la kite TERGAMAK nak tikam blakang ... 

tp ade yg uh ... dy da tau da yg laki uh BOYPREND bff kite ... tp kite sggop gk men TIKAM blakang ... mybe sbb2 tertentu kot ... antare sebab2 munasabab yg leh menyebabkan kite TER-jatuh aty kt BOYPREN bbf ite :

Terlalu banyak masa dihabiskan bersama
Kamu, sahabat dan si dia sering kali menghabiskan masa bersama. Pergi membeli-belah bertiga, pergi makan bertiga dan aktiviti beriadah pun pergi bertiga. Keakraban ini tidak salah, namun kerana selalu bersama membuatkan kamu semakin hari semakin sayang pada si dia. Mula sayang seperti sahabat tetapi lama- elamaan sedikit demi sedikit ia bertukar menjadi cinta.

Si dia terlalu baik
Siapa pun akan tertawan bila melihat ada orang terlalu baik dengan kita. Sikap si dia yang prihatin, romantis  dan gentlemen sedikit sebanyak telah membuatkan jiwa dan hati kamu goyah. Sering jadi orang tengah Setiap kali mereka bertengkar, kamulah tempat si dia meluahkan rasa ketidakpuasan hatinya pada sahabat kamu itu. Secara tidak langsung, ini akan membuatkan hubungan bertambah rapat kerana kamu dan dia saling berinteraksi di antara satu sama lain tanpa kehadiran sahabat kamu.

Punya banyak persamaan
Secara kebetulan, kamu dan si dia punya banyak persamaan antaranya hobi, minat, makanan kesukaan dan  macam-macam lagi yang sama. Persamaan ini membuatkan kamu rasa si dia lebih dekat dengan kamu berbanding sahabat kamu.

Cemburu
Sebagai manusia biasa, kita memang tidak boleh lari daripada perasaan cemburu, iri hati dan dengki walaupun dengan sahabat sendiri. Perasaan inilah yang ada kalanya meracuni kamu hingga sanggup menjadi perampas pada teman lelaki sahabat sendiri.

Fizikalnya yang kacak
Siapa yang tidak suka bila melihat sesuatu yang menarik dan sempurna. Dalam buku Social Psychology In The 90’s ada mengatakan, satu daripada enam faktor utama yang mampu membuatkan seseorang itu tertarik adalah kerana fizikalnya. Jadi sebagai manusia biasa, sudah semestinya kamu tidak mampu menolak untuk jatuh cinta pada si kacak yang ada di hadapan mata biarpun kamu sedia maklum itu adalah teman lelaki sahabat mu sendiri.

Responsnya seperti positif
Lelaki apabila dengan perempuan sering memberikan respons yang positif tambahan lagi dia seperti dapat membaca yang kita menyukainya. Respons ini membuatkan kamu semakin hari semakin tertarik dengannya kerana kamu menyangka yang dia juga tertarik dengan kamu. Padahal ada di antara lelaki ini sengaja melakukan sedemikian untuk membuatkan orang perasan dan menunjukkan kehebatannya digilai ramai. Waspadalah dengan lelaki jenis ini!


natijahnye :)
masih ramai lagi LAKI kt luo sane uh ....
so tak yag GADO2 ...
ade amai lg LAKI yg ag BEK dr uh !

♥ CELOTEH CIKWAWA ♥

0 CAKAP BANYAK (!):

Catat Ulasan

© copyright 2011 protected ☂| BLOGCIKWAWA™ ❤