SELAMAT DATANG ! thnx cz sudi ziarah ke BLOG CIK WAWA ! kalu korg rase nk suruh CIKWAWA follow korg alek , juz tinggal an TAPAKKAKIBUSUK korg kt SHOUTBOX cikwawa ! DON'T WORRY ! CIKWAWA kt cini mengamalkan PLEZ FOLLOW ME BACK ! so , tayah risau2 ye ... CIKWAWA akn follow korang balek ! TAPI ! korg kene follow CIKWAWA gk ! TIADAPAKSAAN ! PEACE ! ENJOY ! BEST VIEW :GOOGLE CROME

Khamis, 20 Oktober 2011

MAKSUD KEKASIH DAN HADIAH !


celoteh cikwawa:)

assalamualaikum .... SELAMAT PETANG JUMAAT !
ary nie nak kongsi rahsia .... 
korang pena dpt adiah dr boy korg tak ?
msty pena an ... opcz apy an ... takkan ar sedih bile dpt adiah kot ... hehehe .... tp ... korg tau ta ape makne pemberaian dyowg uh ....
so ary nie wawa nak kongsi skt tok korang , ape maksod disebalik pemberian uh ....


MAKSUD => melambangkan sebuah hubungan yang romantis.Tetapi,jenis hadiah ini lebih bersifat sementara kerana lumrahnya bunga,bila tiba waktu pasti akan layu.Adalah amat membimbangkan jika cinta yang disemai juga bersifat sementara seperti bunga..

MAKSUD => Hadiah seperti ini sebenarnya mewakili perasaan ingin sentiasa berdua dan bersama.Jika kekasih anda memberikan hadiah ini,bererti dia berharap untuk selalu dapat berada disisi anda dan menganggap anda seorang yang memiliki pesona serta tarikan sensual yang tersendiri.Si dia juga menganggap anda sebagai seorang yang berpersonaliti dan seksi.


MAKSUD =>sekiranya anda menerima hadiah patung bear yang tertera perkataan 'I Love You' terutama dibahagian dadanya,ia menunjukkan si dia seorang yang amat romantis.Si dia juga sebenarnya sentiasa menghargai perasaan anda dan sentiasa bimbang sekiranya hati anda akan terguris dan terluka kerana dirinya.


MAKSUD =>kekasih anda masih perlukan masa untuk lebih mengenali dan memahami diri anda.Si dia mahukan perhubungan anda dan dirinya berjalan dengan perlahan-lahan dan relaks.


MAKSUD =>amat menyintai dan menghargai kewujudan anda disampingnya.Ia menunjukkan si dia merasa amat bertuah dapat bersama-sama anda.Si dia juga memang serius dan ada komitmen dalam perhubungan anda berdua.CEH ! SAJE NAK TUNJUK MUKE COMEL UH ! HAHA !

ary uh UCUK wawa bg FON NAN CINCIN ! ta tau ape mksud sebalik bg fon uh ... da cari , tp tak jumpe uh .... HUH ! SADES AN .... tp takpe la ,thnx kt ucuk cz bg hany barg2 uh ...

BABY ! I JUZ WANT YOUR HEART !


♥ CELOTEH CIKWAWA ♥

0 CAKAP BANYAK (!):

Catat Ulasan

© copyright 2011 protected ☂| BLOGCIKWAWA™ ❤